La meva exigència

La meva exigència

La meva exigència és una de les meves gran enemigues. Tot el meu ésser  està cansat d'aquesta bèstia de la que em sento víctima. La sento activa dins meu quan em poso objectius inabastables, tant en el dia a dia com en la vida, quan no em sento satisfeta amb mi...

El meu cos

El meu cos

Territori de plaers i de tenebres, el meu cos és la casa de la meva veu, la meva “cambra pròpia”. És allò que em fa més real. Perquè el toco, perquè el veig, perquè el sento. Mentre el meu cap m’allunya a passats remots o a futurs inexistents, el meu cos roman...

La meva veu

La meva veu

Amb aquest text obro un nou espai. Expressar la meva veu. Que brollin les paraules, simplement pel plaer d'expressar-les, pel plaer de veure com es van construint les frases i a cada frase, quelcom dins meu es va alliberant. Posar paraules a allò que sento, a allò que...